sâmbătă, 24 octombrie 2009

Dragostea ca o pereche de pantofi

E cat se poate de normal
ma uit la tine cum iti mai arunci niste pantofi
pentru ca s au rupt si sunt foarte vechi
nu iti mai trebuie, nu ai ce sa faci cu ei
e cat se poate de normal
doar nu ai sa mergi toata viata cu acceasi
pereche de pantofi
nu o sa porti acceasi poseta sau acceasi cercei

refren:
dar daca nu iti mai trebuie dragostea mea
daca nu mai ai ce sa faci cu ea
nu o arunca asa, mai bine aseaz o undeva
aseaz o intr un loc cu multa lume
pe o strada aglomerata sau intr o sala de cinema
poate o gaseste cineva si are nevoie de ea
aseaz o undeva, aseaz o undeva, daca nu iti mai
trebuie dragostea mea
aseaz o undeva, aseaz o undeva, daca nu iti mai
trebuie

e cat se poate de normal
sa se adune foarte multe chestiide care nu mai ai
nevoie
te lovesti de ele prin casa si le arunci pe toate
intr o zi
ma gandesc ca asa se intampla si cu dragostea
mea
te impiedici de ea intr una si te gandesti ca n
are nici un rost sa o mai tii

refren:

si nu te gandi ca daca o lasi pe strada o sa o sa
dea vreo masina peste ea
ar fi spectaculos, dar nu sunt eu atat de
norocos

2 comentarii:

  1. Horoscop 2010 Gemeni
    Anul acesta se poate numi si anul afirmarii. Ca e pe plan social, profesional sau personal, dorinta ta de a fi cit mai des in centrul atentiei te va domina. Fereste-te de afirmatii socante, chiar daca tie ti se par absolut normale si la locul lor. In acest an poate ar fi cazul sa renunti si la niste asa-zisi prieteni care nu fac altceva decit sa-si urmareasca strict interesul.
    Trasaturile mai putin cunoscute ale Gemenilor
    Gemeni. Toata lumea iubeste Gemenii, pentru ca toata lumea iubeste schizofrenicii. Le place sa creada ca personalitatea lor seamana cu cea a lui Socrate si Michelangelo, insa in realitate aduc mai degraba cu Prince. Stiu, vor nega tot ce au citit pana aici despre zodia lor. Gemenii conduc masini haioase pe care le lovesc de copaci sau cladiri. Sunt insistenti si aroganti. Le place sa se bata cu copiii si cu lunaticii la nunti. Le place si mai mult sa foloseasca Balantele in loc de sac de box. Gemenii bisexuali sunt ca o intalnire dubla, restul sunt hermafroditi. Gemenii isi vandalizeaza propria locuinta. Foarte rar o sa vezi o persoana nascuta sub aceasta zodie care sa participe la Jocurile Olimpice. Atunci cand totusi o fac, vor concura la proba de inot sau hockei. Jocurile electronice sunt si ele o distratie pentru Gemeni. Ei se afla mereu sub tratament, insa de cele mai multe ori acesta nu este legal. Gemenii vorbesc foarte tare pentru a se face auziti, de cele mai multe ori fac acest lucru cand vorbesc cu ei insisi. Gemenii nu sunt decat niste Pesti paranoici.
    De cati Gemeni este nevoie pentru a schimba un bec?
    Cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show despre bec.
    Cum sunt Gemenii?
    Cei mai vioi si mai adaptabili copii ai Zodiacului, Gemenii, sunt si cei mai lipsiti de obsesii si de manii.
    De ce nu doarme noaptea Geamanul?
    Pur si simplu nu e obosit.
    Ce "pasarele" are Geamanul?
    Daca dragostea pentru informatie, comunicare si miscare ar putea fi catalogata drept "fixatie", atunci cam asta ar fi meteahna lor. Si inca ceva: se feresc de oamenii prosti, neindemanatici si inceti. Dar, de-aici si pana la obsesii, e cale lunga. De ce sa te consumi in incordari psiho-emotionale, cand pe lume sunt atatea lucruri interesante? Tiparele rigide nu sunt de ei. Spirite libere si democrate, li se pare absolut aberant sa le impui celorlalti gusturile sau ideile tale. Nu merge ceva? Nici o problema, se reorienteaza cat ai clipi. Bineinteles ca au si ei micile lor ciudatenii, dar, in general, nu sunt deranjante. Se mai supara uneori, insa le trece repede.
    Cum se roaga Gemenii...
    Doamne... (sau Doamna?)... Cine esti tu? Ce esti tu? Unde esti tu? Cati sunteti acolo? Nu te inteleg!
    Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta?
    Punct de informare turistica.
    Cand face urat Geamanul?
    Cu ei, nimic nu e batut in cuie. Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu de prins, Gemenii deranjeaza adesea tocmai prin lipsa reperelor fixe.
    Gemenii la misto
    Semn de aer (a se citi: mereu cu capul in nori). Ziua norocoasa: 30 februarie; numerele favorabile: 3 si 4 (evident, in catalog). Locul prielnic: pe Mont Blanc, ultima toaleta ecologica pe stanga. Culoare: argintiu, o ipostaza mai stralucita a prafului gri ce li s-a sedimentat pe creier. Luciul se datoreaza in exclusivitate lipsei circumvolutiunilor. Verbul reprezentativ: " a gandi" intens, un mare inconvenient, intrucat poate fi fatal atunci cand poarta prea mult grija celorlalti. O problema frecventa in legatura cu zonele erogene este ca ii doare prea des in cot. Jocul preferat este de-a v-ati ascunselea cu inteligenta si, drept consecinta, nu se intalnesc niciodata.

    RăspundețiȘtergere